Team

Met veel warmte en enthousiasme staat ons team voor je klaar!
Regelmatige bijscholingen en cursussen maken dat we up-to-date zijn in onze behandelingen.

Van iersel team Oosterhout

Schoonheidsspecialistes

Brigitte van Iersel Oosterhout

BRIGITTE VAN IERSEL

Brigitte staat aan de oorsprong van het bedrijf. Vanaf haar 18e jaar werkt ze in de salon, de eerste jaren nog samen met haar moeder Corrie. In 2006 heeft ze het stokje van haar overgenomen en is ze eigenaresse geworden. Brigitte is een expert in alle merken die gevoerd worden. Door eigen ervaring weet ze precies wat de juiste behandeling voor een probleem of doel is. Ze is gespecialiseerd in facials, IPL ontharen en hetverwijderen van huidonvolkomendheden.

Van iersel Oosterhout Team

BETSIE POOTJES

Betsie is al 20 jaar een vertrouwd gezicht in de salon. Betsie is vertrouwd met alle merken en facials en neemt alle tijd om haar klanten te vertroetelen. Haar expertise zorgt ervoor dat je precies de behandeling krijgt die jouw huid nodig heeft. Ook is Betsie ervaren in het IPL ontharen.

LAYLA SCHOLLEN

Layla heeft zich met haar vaardigheden in twee jaar tot een belangrijke kracht in het team gevormd. Ze geeft alle facials en haar specialisatie acne zorgt ervoor dat je de acnebehandelingen vergoed kunt krijgen van de verzekering. Voor lichaamsmassages zoals hot stone, bindweefsel of ontspannnigsmassages kun je op haar krachtige handen rekenen. Ook is Layla afgestudeerd voetreflexplus therapeute en geeft ze sportmassages.

ILSE VAN BURGEL

Na twee jaar stage bij ons konden we Ilse niet meer laten gaan. Haar enthousiasme en stevige handen maakte dat ze een vast teamlid is geworden. Masseren is een passie van haar. Manicure, wimperlifting, facials of een lichaamsscrub: Ilse doet het allemaal met veel plezier.

Van Iersel Oosterhout

SILVY VAN EEKELEN

Silvy is onze stagiaire. Wanneer je op vrijdag of zaterdag komt kun je haar treffen. Omdat ze nog maar net is begonnen helpt ze de rest van het team een handje met allerlei werkzaamheden. Het zou zomaar kunnen dat je een extraatje krijgt van haar, zoals een handmassage of een leuke dag make-up.