Thalgo

Van Iersel Welness & Beauty

Trotse partner van Thalgo

 

Het van origine Frans kuurmerk Thalgo is synoniem aan de zee en de zee-algen. De uitzonderlijk vochtbindende eigenschappen van algen en oligo-elementen zorgen voor een diepe hydratatie van de huid.

Al duizenden jaren geleden gebruikten vrouwen uit oosterse culturen zeewater en zeeplanten voor hun huid. De overlevering vertelt ons dat zij hun schoonheid behielden, rimpels zeldzaam waren en dat de huid jong en fris bleef. Thalgo heeft met dit inzicht en de professionele ontwikkelingsmethoden van deze tijd terug te gaan naar de bron van ons bestaan: de zee. Thalgo heeft een scala van producten voor de man en de vrouw, zowel voor de ouder wordende en de jeugdige huid.

 

Thalgo partner van van iersel
Neoderma apaline van Iersel wellness and beauty

Neoderma

Neoderma Apaline voor de gevoelige en couperose huid

Met de Apaline behandeling wordt de gevoelige huid  op een vriendelijke , zachte manier gevoed en gekalmeerd. De behandeling is compleet met reiniging, zachte scrub,epileren, reinigen van de poriën,  massage met kalmerend serum, zeer comfortabel masker dat de huid kalmeert en voedt en de haarvaatjes verstevigd.

Prijs: € 80

Terre de Mer

Ook de allergische huid heeft verzorging nodig. De producten van het biologische merk Terre de Mer bevatten geen prikkelende ingrediënten zoals parfum en conserveermiddelen. Wel zijn de producten gevuld met al het goede uit de zee, zoals algen en mineralen. Een weldaad voor de gevoelige huid.

Behandeling is incl reinigen, zachte scrub, epileren, reinigen van de porien, massage en masker.

Prijs € 65

IPL Van Iersel Wellness&Beauty Oosterhout

Couperose behandeling

Hoe werkt de IPL methode?

Door middel van lichtflitsen worden de oppervlakkige adertjes in uw huid gecoaguleerd. De bloeddoorstroming wordt gestopt : de lege adertjes zijn niet meer zichtbaar.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
Uw huid wordt gekoeld waarna er een gel wordt opgebracht. Er wordt een prismaglas op uw huid gezet en er volgt een lichtflits. Dit is een fractie van een seconde, waarna het glaasje wordt verplaatst en het volgende stukje wordt behandeld. Als afsluiting wordt uw huid opnieuw gekoeld.

Wat is het resultaat?
De adertjes zijn vervaagd of helemaal verdwenen.

Wat kan er behandeld worden ?e
Rode adertjes op de wangen, couperose, rosacea, een spinnavea op de neus of fijne adertjes op de benen.

Is de behandeling pijnlijk?
De behandeling is gevoelig. De flits veroorzaakt een korte warmteprikkel die even gemeen aanvoelt. De huid kan de eerste 24 uur nog gevoelig blijven, alsof u te lang in de zon heeft gezeten. U kunt Aloe Vera gebruiken om de huid te verzachten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Drie tot 5 behandelingen met een tussenpoos van ongeveer drie weken.

Is de behandeling veilig?
Ja, de behandeling wordt al geruime tijd toegepast en is veilig. Het is wel belangrijk dat u na de behandeling de eerste drie weken niet in de zon komt en dagelijks uw huid beschermt met een sunblock.

Prijs  vanaf € 25 tot € 85 hele gezicht