Wat kun je doen tegen acne?

Diepte reiniging voor de probleemhuid

Wanneer uw huid veel onzuiverheden heeft is het raadzaam voor een behandeling te kiezen die speciaal gericht is op het verwijderen van mee-eters, verstopte poriën en eventuele ontstekingen. De volgende behandelingen zullen uw huid tot diep in de poriën zuiveren.

1. Hayoun dieptereiniging

Al 30 jaar lang is Hayoun onverslaanbaar in de positieve resultaten bij acne en huid onzuiverheden. Voor een langdurig effect raden wij aan om een passende thuisverzorging aan te schaffen.

De behandeling bestaat uit:

-Reiniging met frisse gel
-Stomen onder de vapozone
-Reinigen van de poriën ( mee-eters, miliea en puistjes)
-Diepreinigend Black mask
-Afsluiting met dagverzorging
 
Prijs: € 60
Prijs: € 48,00 (t/m 18 jaar)

2. Hayoun acnebehandeling

De behandeling bestaat uit:

-Reiniging met lotion
-Stomen onder de vapozone
-Intensief verwijderen van acne en huidonzuiverheden
-Zeer intensief reinigend masker
-Afsluiting met lotion

Prijs: € 65,00


Hayoun mini:

-Reiniging
-Scrub
-Reinigen van de poriën ( 10 minuten)
-Reinigend Black mask

€ 35

3. Neoderma – Chinese kruidenpeeling

Een vriendelijke maar wel intensieve peeling voor het verfijnen van de poriën, littekens en het vervagen van pigmentvlekken. Deze behandeling geeft prachtige resultaten.

Prijs € 85

Neoderma

Neoderma kruidenpeeling

Neoderma is bekend om haar biologische dieptepeeling op basis van Chinese kruiden. Deze peeling heeft een therapeutische en verjongende werking. De behandeling is geschikt voor elk huidtype. Indicaties voor de Chinese kruidenpeeling zijn: Acne, littekens, pigmentvlekken, grover poriën enz. Wanneer uw huid weinig aandacht heeft gehad en een echte oppepper kan gebruiken zou deze peeling een uitstekende keus zijn.

 Prijs per behandeling: € 90

Kuur van drie € 235 houd u er rekening mee dat u bij een kuur de behandeling voort moet zetten met thuisverzorgingsproducten van Neoderma, Een kuurpakket is voldoende voor de hele periode en kost € 78. Het pakket bevat: reiniging, lotion, Blue bloodgel, scrub, hydrationcreme, masker en sunblock (foto)

 

Last van acne? Van Iersel wellness en beauty helpt u graag