Facials

Facials 2018-09-05T12:18:55+00:00

Facials

Voor onze klanten hebben we een selectie gemaakt uit de beste huidverzorgingsproducten. Iedere huid heeft haar eigen behoeftes, daarom is het goed te kunnen kiezen uit de verschillende kwaliteitsproducten. Wanneer u voor het eerst bij ons komt zullen we uw huid analyseren en in overleg de juiste behandeling uitkiezen.

Thalgo

Het van origine Frans kuurmerk Thalgo is synoniem aan de zee en de zee-algen. De uitzonderlijk vochtbindende eigenschappen van algen en oligo-elementen zorgen voor een diepe hydratatie van de huid.

Al duizenden jaren geleden gebruikten vrouwen uit oosterse culturen zeewater en zeeplanten voor hun huid. De overlevering vertelt ons dat zij hun schoonheid behielden, rimpels zeldzaam waren en dat de huid jong en fris bleef. Thalgo heeft met dit inzicht en de professionele ontwikkelingsmethoden van deze tijd terug te gaan naar de bron van ons bestaan: de zee. Thalgo heeft een scala van producten voor de man en de vrouw, zowel voor de ouder wordende en de jeugdige huid.

De Thalgo behandelingen zijn inclusief reinigen, epileren, stomen onder de vapozone, verwijderen oppervlakkige huidonzuiverheden, massage, passende creme, aangepast masker en afsluiting met dagverzorging.

1. Basis plus
Hydraterend, verfrissend of zuiverend. Uw huid krijgt waar zij aan toe is.
Prijs: € 70,-

2. Hydra care
Intens hydraterend met zeer bijzondere pakking en intensief serum.
Prijs: € 82,50

3.Mini facial clean
reinigen, scrub, reiniging van de poriën, reinigend masker
Prijs: €37.50

4.Mini facial relax
Reinigen, scrub, massage, verzorgend masker
Prijs€ 37.50

5. Thalgo Men
Aandacht voor ieder huidtype, ook de gevoelige.
Prijs: € 70

6. Nieuw!  Prodige : de ultieme Thalgobehandeling.

Thalgo heeft in de producten van de Prodige lijn haar beste ingrediënten samengevoegd wat uw huid zichtbaar doet verbeteren op alle fronten. De behandeling is opgebouwd met massages van top tot teen. Anderhalf uur genieten van een heerlijk ritueel met een prachtig resultaat.
Prijs: € 145

Terre de Mer

Ook de allergische huid heeft verzorging nodig. De producten van het biologische merk Terre de Mer bevatten geen prikkelende ingrediënten zoals parfum en conserveermiddelen. Wel zijn de producten gevuld met al het goede uit de zee, zoals algen en mineralen. Een weldaad voor de gevoelige huid.

Behandeling is incl reinigen, zachte scrub, epileren, reinigen van de porien, massage en masker.
Prijs € 65

Valmont van Iersel Oosterhout

Valmont

Deze zeer intensieve Zwitserse behandelmethode is op basis van celtherapie. Celtherapie staat voor vernieuwing (verjonging) van de huid en geeft een direct zichtbaar resultaat. De behandelingen zijn geschikt voor ieder huidtype maar zal vooral de oudere, vochtarme of vermoeide huid weer doen stralen.

Valmont is bestemd voor vrouwen die hoge eisen stellen aan hun verzorging en garandeert een zichtbare en blijvende doeltreffendheid. Valmont maakt gebruik van de natuurlijke kracht van gletsjerwater als basis voor haar producten. Doel van de verzorgingslijn is de evenwichtige functie van de huid te herstellen die verstoord kan zijn door huidveroudering, een overdaad aan zonnestraling enz. Celtherapie is het geheim van het succes van Valmont. Wanneer uw huid kennismaakt met Valmont zal deze uw celdeling optimaliseren wat zich vertaalt in een frisse en gezonde uitstraling!

Valmont 1
Een kennismakingsbehandeling met een direct zichtbaar resultaat, voor ieder huidtype geschikt.
Prijs: € 80

Valmont moisturising booster
Prijs: € 100

Valmont 2
Behandeling met een collageenvlies. Geeft een direct liftend resultaat.
Prijs: € 132,50

Valmont 3
Een sterk herstellende, helende en genezende behandeling. De meest intensieve vorm van celtherapie. Zeer geschikt als littekenbehandeling na een medische ingreep. Voor intensieve voeding en regeneratie van de huid.
Prijs: € 155

Decleor

Treedt binnen in de wereld van kruiden en planten. Met zijn fantastische verzorgingsmozaïek verzorgt Decleor alle behoeften van uw lichaam en geest. U wordt behandeld met concentraten van 100% zuivere en 100% natuurlijke etherische oliën.

Aromatherapie is de natuur in haar zuiverste vorm. Wanneer u een behandeling van Decleor ondergaat koestert u zich in heerlijke massages en zeer aangename aroma’s. Voor elk huidtype is een specifiek product en een aangepaste behandeling. Decleor moet u een keer ervaren, u zult genieten!

1. Decleor basis

Decleor basis is incl. reinigen, peeling, epileren wenkbrauwen, massage met baume en aromessence, hydravochtmasker, afsluiting met dagverzorging.
Prijs: € 72,50

2. Decleor Plus 
Decleor Plus is incl. inleidende rugmassage, reinigen, peeling, epileren wenkbrauwen, massage met baume en aromessence, crèmemasker en lijnzaadpakking, handmassage, afsluiting met dagverzorging.
Prijs: € 85

3. Decleor Expert 
Decleor Expert is incl. inleidende rugmassage, reinigen, peeling, epileren wenkbrauwen, massage met baume en aromessence, speciaal masker, handmassage, afsluiting met dagverzorging.
Prijs: € 87,50

Facials - Van Iersel Schoonheidssalon in oosterhout
Neoderma - Partner in beauty Van Iersel Oosterhout

Neoderma

Neoderma kruidenpeeling

Neoderma is bekend om haar biologische dieptepeeling op basis van Chinese kruiden. Deze peeling heeft een therapeutische en verjongende werking. De behandeling is geschikt voor elk huidtype. Indicaties voor de Chinese kruidenpeeling zijn: Acne, littekens, pigmentvlekken, grover poriën enz. Wanneer uw huid weinig aandacht heeft gehad en een echte oppepper kan gebruiken zou deze peeling een uitstekende keus zijn.
Prijs per behandeling: € 90

Kuur van drie  

Houd u er rekening mee dat u bij een kuur de behandeling voort moet zetten met thuisverzorgingsproducten van Neoderma, Een kuurpakket is voldoende voor de hele periode en kost € 78. Het pakket bevat: reiniging, lotion, Blue bloodgel, scrub, hydrationcreme, masker en sunblock (foto)HNeoderma Apaline voor de gevoelige en couperose huid
Prijs € 235

Apaline behandeling

Met de Apaline behandeling wordt de gevoelige huid  op een vriendelijke , zachte manier gevoed en gekalmeerd. De behandeling is compleet met reiniging, zachte scrub,epileren, reinigen van de poriën,  massage met kalmerend serum, zeer comfortabel masker dat de huid kalmeert en voedt en de haarvaatjes verstevigd.
Prijs: € 80

Diepte reiniging voor de probleemhuid

Wanneer uw huid veel onzuiverheden heeft is het raadzaam voor een behandeling te kiezen die speciaal gericht is op het verwijderen van mee-eters, verstopte poriën en eventuele ontstekingen. De volgende behandelingen zullen uw huid tot diep in de poriën zuiveren.

1. Hayoun dieptereiniging
Al 30 jaar lang is Hayoun onverslaanbaar in de positieve resultaten bij acne en huidonzuiverheden. Voor een langdurig effect raden wij aan om een passende thuisverzorging aan te schaffen.

De behandeling bestaat uit:

-Reiniging met frisse gel
-Stomen onder de vapozone
-Reinigen van de poriën ( mee-eters, miliea en puistjes)
-Diepreinigend Black mask
-Afsluiting met dagverzorging

Prijs: € 60
Prijs: € 48,00 (t/m 18 jaar)

2. Hayoun acnebehandeling

De behandeling bestaat uit:

-Reiniging met lotion
-Stomen onder de vapozone
-Intensief verwijderen van acne en huidonzuiverheden
-Zeer intensief reinigend masker
-Afsluiting met lotion

Prijs: € 65,00


Hayoun mini:

-Reiniging
-Scrub
-Reinigen van de poriën ( 10 minuten)
-Reinigend Black mask

Prijs: € 35

3. Neoderma – Chinese kruidenpeeling
Een vriendelijke maar wel intensieve peeling voor het verfijnen van de poriën, littekens en het vervagen van pigmentvlekken. Deze behandeling geeft prachtige resultaten.

Prijs € 90

Last van acne? Van Iersel wellness en beauty helpt u graag

Filorga

Met Filorga heeft Van Iersel Wellness & Beauty een prachtige, effectief product in huis gehaald. Filorga is een behandeling met zuren ( glycolzuur) die droogterimpeltjes en plooien verzacht en de huid een flinke boost geeft in de celdeling. Ook pigmentvlekjes zullen vervagen. U kunt deze behandeling het beste in kuurverband doen, 4 behandelingen in 8 weken. Een behandeling bestaat uit reinigen, pre peel, glycolpeeling ,post peel en een hyaluroronvlies.  Deze peeling is uitstekend in te voegen in al onze andere gezichtsbehandelingen. Er is ook een light-versie voor de gevoelige huid.

Prijs peeling  apart met hyaluronvlies: € 50 / kuur van 4 : € 180

Peeling als toevoeging in de behandeling: € 30