Oudere huid

Valmont

Deze zeer intensieve Zwitserse behandelmethode is op basis van celtherapie. Celtherapie staat voor vernieuwing (verjonging) van de huid en geeft een direct zichtbaar resultaat. De behandelingen zijn geschikt voor ieder huidtype maar zal vooral de oudere, vochtarme of vermoeide huid weer doen stralen.

Valmont is bestemd voor vrouwen die hoge eisen stellen aan hun verzorging en garandeert een zichtbare en blijvende doeltreffendheid. Valmont maakt gebruik van de natuurlijke kracht van gletsjerwater als basis voor haar producten. Doel van de verzorgingslijn is de evenwichtige functie van de huid te herstellen die verstoord kan zijn door huidveroudering, een overdaad aan zonnestraling enz. Celtherapie is het geheim van het succes van Valmont. Wanneer uw huid kennismaakt met Valmont zal deze uw celdeling optimaliseren wat zich vertaalt in een frisse en gezonde uitstraling!

Valmont 1
Een kennismakingsbehandeling met een direct zichtbaar resultaat, voor ieder huidtype geschikt.
Prijs: € 80

Valmont 2
Behandeling met een collageenvlies. Geeft een direct liftend resultaat.
Prijs: € 132,50

Valmont 3
Een sterk herstellende, helende en genezende behandeling. De meest intensieve vorm van celtherapie. Zeer geschikt als littekenbehandeling na een medische ingreep. Voor intensieve voeding en regeneratie van de huid.
Prijs: € 155

Bindweefselmassage

Met stevige hand wordt uw huid diep gekneed en gemasseerd. Dit zorgt voor een diepe doorbloeding en maakt het bindweefsel soepeler en stevig. Deze massage wordt toegepast op het gezicht of de rug. Gezicht: De stevige aanpak zorgt voor een vollere huid, strakkere kaaklijn en vermindert verkleefde rimpelvorming. De massage kan apart  worden ondergaan of tijdens de door u vertrouwde facial.

Prijs per behandeling:€ 45
Tijdens facial (ipv klassieke massage) € 25

Valmont van Iersel Oosterhout
Ontharen van de benen bij Van Iersel Wellness&Beauty Oosterhout

IPL anti-aging

IPL anti-aging, couperose en pigment
Voortaan kunt u ook bij ons terecht voor het behandelen van rimpeltjes, acne, couperose en pigmentvlekjes op het gezicht, de handen en de benen met de Adena IPL methode (Intense Pulsed Light).

De Adena IPL methode kent de volgende behandelingen:
• Couperose behandeling
• Pigment behandeling
• Rimpel behandeling

Filorga

Met Filorga heeft Van Iersel Wellness & Beauty een prachtige, effectief product in huis gehaald. Filorga is een behandeling met zuren ( glycolzuur) die droogterimpeltjes en plooien verzacht en de huid een flinke boost geeft in de celdeling. Ook pigmentvlekjes zullen vervagen. U kunt deze behandeling het beste in kuurverband doen, 4 behandelingen in 8 weken. Een behandeling bestaat uit reinigen, pre peel, glycolpeeling ,post peel en een hyaluroronvlies.  Deze peeling is uitstekend in te voegen in al onze andere gezichtsbehandelingen. Er is ook een light-versie voor de gevoelige huid.

  • Prijs peeling  apart met hyaluronvlies: € 50 kuur van 4 : € 180
  • Peeling als toevoeging in de behandeling: € 30
Filorga - Trotse partner van Iersel wellness en beauty Oosterhout